“Nathie vertaalt de authentieke Braziliaanse cultuur, dans en muziek op een simpele en toegankelijke manier naar de rest van de wereld”

Nathie Perez is de oprichtster van Swing Brasil die ontstaan is in het jaar 2014. Zij is hiertoe overgegaan na meerdere maanden in Brazilië te hebben gewoond. In Brazilië heeft ze de cultuur, dans en muziek van Salvador geleerd en omarmd. Dit was een dusdanig positieve en mooie ervaring dat ze heeft besloten het over te brengen naar dit continent.

Swing Brasil is daarom dé plek om Braziliaanse stijlen te leren dansen zoals Samba, Axé, Funk, Arrocha en Pagode. Door jaren les te geven en met de kennis die zij heeft opgedaan, is zij de expert geworden op dit gebied. Dankzij haar jaarlijkse reizen naar Brazilië blijft zij bovendien op de hoogte van de laatste moves en hits. Nathie vertaalt de authentieke Braziliaanse cultuur, dans en muziek op een simpele en toegankelijke manier naar de rest van de wereld. Hiermee brengt zij op harmonieuze wijze 2 verschillende werelden samen.

Het doel is om mensen te helpen de remmen los te laten die zorgen voor een blokkade om te bewegen en plezier te maken. Nathie streeft ernaar mensen te bereiken die zich fit willen voelen, meer willen dansen en van Braziliaanse muziek houden.
Met de aangeboden combinatie van beweging en plezier helpt Nathie met het fit houden van lichaam en geest. Dit zorgt er automatisch weer voor dat men een boost krijgt die het levensgenot vergroot.

Nathie gelooft dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn en een gezonde levenstijl te hebben. Vaak vergeten we stil te staan bij deze essentiële elementen tijdens onze drukke dagelijkse activiteiten. Via Swing Brasil wilt zij graag anderen helpen om zich hier weer bewust van te worden.
Voor het hele Swing Brasil team is het een grote eer om onze passie en kennis voor de Braziliaanse cultuur met jullie te delen.

MISSIE

Onze missie is om bij te dragen aan een positieve en gezonde wereld. Dit doen wij door positieve energie tijdens onze lessen, workshops, shows en cursussen te delen met de wereld.
Dit kunnen wij verwezenlijken door meer mensen met ons te laten dansen en zich op te laten leiden tot top instructeurs.
In samenwerking met onze partners zoals Sportplaza Zuiderpark en Thuis op straat zijn wij al aardig op weg met het bereiken van een groot publiek. Wij bieden ook instructeurs in andere branches de mogelijkheid te groeien door met ons samen te werken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze toegankelijkheid en de gedeelde liefde voor dans!

QUOTE UIT DE VIDEO

Swing Brasil is in 2014 geboren na het volgen van Ritmos lessen in Salvador, Brazilië. De tropische, warme en vrolijke klanken van Braziliaanse muziek vullen ons tot de dag van vandaag met passie en vreugde. De energie en vibe zorgen ervoor dat je automatisch beweegt met een grote glimlach op je gezicht. 
De authentieke manier waarop men in Brazilië danst blijft onze grootste inspiratiebron. We zijn reeds in Nederland gestart met het aanbieden van lessen in de studio en in de sportschool. Het is ons doel om deze mooie ervaringen, de dans en muziek met heel Nederland te delen.